Зарядно устройство BOSCH C7

Каталожен номер: 018999907M
BOSCH
226.96 лв 182.00 лв.
*Цената е с включено ДДС
Поръчай

Автоматично зарядно C7 на Bosch е предназначено за всички видове акумулаторни батерии. Използва се  в автомобили, камиони, мотоциклети и други превозни средства.

Зарядно устройство Bosch C7 се препоръчва за употреба при зареждане на акумулатори с напрежение 12V и с капацитет от 14-230 Ah и напрежение 24V с капацитет от 14 до 120 Ah

Предоставя 6 възможни режима за зареждане на различни видове батерии, в зависимост от тяхното състояние. Зарядното автоматично избира режим, който осигурява по-ефективно зареждане на батерията.

 

Предимства на автоматично зарядно устройство Bosch C7:

  • Стандартно зареждане

  • Регенериращ режим: Подходящ за регенериранeто на акумулатори, които кратковременно са били дълбоко разредени (за акумулатори с капацитет над 14Ah)

  • Импулсно зареждане: За оптимизиране зареждането на батерии с дълбок разряд. Автоматично се активира, когато напрежението на акумулатора е между 7,5 V-10,5 V в режим между 12V и 16V-21V режим 24V.

  • Поддържащ режим: Подходящ при превозни средства, при които за да се смени акумулатора, не трябва да се прекъсва електрическото захранване на бордовата електроника.

  • Зареждането на батерията в студено състояние.

  • Защита от късо съединение: Устройството е оборудвано с автоматична защита от късо съединение с неправилно присъединяване. При тази ситуация, алармата LED светлини и зарядното устройство автоматично се изключват.

     

     

Инструкция за експлоатация
Вижте някои от топ брандовете, с които работим:
Запитване за:

Зарядно устройство BOSCH C7